cloudnames dıjıtal strateji ve web tasarım ajansıdır.

Web Sayfalarınız İçin Yenilikçi ve Modern Demolar

Modern web tasarımı prensiplerine göre bir web sitesi hazırlamak, yılların deneyimine sahip, işinde iyi olan grafik tasarımcı ve web-tasarımcılara bırakılması gereken bir iştir. Bunun nasıl yapılacağını iyi anlatan bazı web site demolarını aşağıda topladık. Bu demoları ister örnek olarak kullanın, isterseniz de bırakın Cloudnames web sitenizi olabilecek en iyi hale getirsin.

Web tasarımı prensipleri son yıllarda gözle görülür şekilde değişti. Göz önünde bulundurulması gereken bazı şeyler: mobil müşteriler, düz tasarım ifadesi, işe yarar tasarım öğeleri, içerik katmanları ve çok daha fazlası!

Web siteniz sizin çevrimiçi mağazanızdır. İşinizi anlatır. Potansiyel müşteriler, araştırma yapacak ve sizinle herhangi bir iş yapmadan önce web sitenize mutlaka bir göz atacaklardır.

Elbette rakiplerinizi inceleyeceklerdir. İnternet üzerindeki görünüşünüz, müşterilerin sizinle mi çalışacağı, yoksa işlerini başka birine mi bırakacağını belirler niteliktedir.

 

 

Mobil Müşteriler

 

İnternet trafiğinin %60’tan fazlası mobil müşterilerden geliyor; bu rakamlar hali hazırda büyümeye devam ediyor. Yani mobil ticaretin önemi artık olmalı mı olmamalı mı sorusu olmaktan çıktı; çünkü biliyoruz ki önemli ve şirketler bu özelliği yok sayamaz! Bu yüzden mobil deneyim bir numaralı önceliğimizdir.

 

[include-page id=’18525′]

 

Web sitenizdeki Servisler

 

“Tasarım sadece nasıl göründüğü ve nasıl hissettirdiğinden ibaret değildir: Tasarım, nasıl çalıştığıdır”

IT endüstrisinin tüm zamanların en etkili kişisi olan Apple’ın kurucu ortağı Steve Jobs, işlevselliğin fazlası ile kritik olduğu fikri ile taşı tam gediğine koyuyor. Bu durumda web sitenizin nasıl çalıştığı size en önemli tasarımsal meydan okumadır. Müşterilerinize hangi servisleri sağlayabilecek?
Firmanız, ürünleriniz ve servisleriniz hakkındaki bilgiler ulaşılabilir olmadır ancak modern bir web sitesi daha fazlasını sunabilmeli! Kampanya açılış sayfaları (landing pages), blog, destek, rezervasyon çözümleri ve müşterileriniz ile aranızdaki iletişimi sağlayan diğer tüm yollar mükemmel bir web sitesi tasarlamak için anahtar sözcüklerinizdir.

 

 

Demolar:

Size ilham verecek bazı demoları bir araya getirdik:

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız:

Websiteniz Mobil Cihazlar İçin Uygun mu? Websitesi Trafiğini Artırmanın Etkileyici ve Kolay Yolları Etkileyici Varış Sayfaları Nasıl Oluşturulur?

Demolarımızı incelediniz mi? Web siteleri ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi bize yazabilir, daha fazla bilgi için iletişim bilgilerinizi bırakabilir ve yazılarımızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu makaleyi paylaşın.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Hizmetlerimiz

dijital strateji

Dijital Strateji

Cloudnames, işletmenizin dijital iletişim ve pazarlama için pratik bir plan oluşturmasına yardımcı olabilir. Dijital stratejinizi tartışıyoruz ve rakiplerinizi inceliyoruz. Ardından, iyileştirmeler için somut önerilerle geliriz.

Web Tasarımı

Dijital pazarlamaya çok uygun bir web siteniz var mı? Sitenin ne kadar iyi çalıştığını inceleyebiliriz. İyileştirmeler için somut öneriler içeren web sitenizin ücretsiz bir incelemesini alın. Küçük değişiklikler büyük sonuçlar verebilir!

organik trafik oluşturma, arama motoru optimizasyonu

Trafik Oluşturma

Web sitenize nasıl trafik çekiyorsunuz? Cloudnames, içerik oluşturabilir, arama için optimize edebilir ve sosyal medya, e-posta ve diğer kanallarla trafiği artırabilir. Etkili web siteleri, satışa dönüştürülen birçok ziyaret sağlar.

Dijital Strateji

Dijital pazarlama stratejisini nasıl geliştirebileceğinize ilişkin ücretsiz kılavuzumuzu indirin

Dijital Pazarlama hakkında bir tartışma için bugün bizimle iletişime geçin

Help us to share

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Güncel içeriklerimizden anında haberdar olmak için haber bültenine kaydolun!